Mijn naam is Orlando Ruiz de Fez en ik ben de (SEO) tekstschrijver, copywriter en journalist die je zoekt. Ik opereer onder de naam Orlando Ruiz de Fez Media. Ik wilde mij eerst bij de Kamer van Koophandel laten inschrijven onder de naam Orlando Ruiz de Fez & Zonen, als een knipoog naar alle ouderwetse familiebedrijven, maar de KvK stak hier een stokje voor, omdat ik dus geen zonen heb. Dus toen werd het Media.

Maar een naam is maar een naam, zong Marco Borsato vast ooit eens onder douche.

Belangrijker: wat kan ik voor je betekenen als tekstschrijver, copywriter, journalist en marketingstrateeg? Dat zijn een aantal dingen. Laat ik ze maar gewoon één voor één benoemen.

Tekstschrijven / Copywriting / Marketing

 • Ik kan als tekstschrijver de SEO van je website analyseren en eventueel verbeteren om hoger in de organische zoekresultaten te komen van bijvoorbeeld Google of misschien wel Bing als je een beetje dwars bent.
 • Ik kan social media kanalen voor je opzetten (Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat,  Pinterest en, waarom ook gewoon niet, Tumblr) en onderhouden.
 • Jouw unieke bedrijfsverhaal kan ik voor je gieten in de vorm van een aansprekend en persoonlijk verhaal en dat heet dan Storytelling.
 • Het schrijven van Blogsposts doe ik ook met alle plezier.
 • Wil je je (wetenschappelijke) scriptie finetunen, checken op stijlfouten / grammatica / inconsequenties / bronnotering of andere fouten? Dan zit je bij Orlando Ruiz de Fez Media goed. Ik heb zelf namelijk ook een universitaire studie achter de kiezen, inclusief diploma, dus ik kan inmiddels alle richtlijnen dromen.
 • Het schrijven van teksten voor je nieuwsbrief of een hele nieuwe nieuwsbrief voor je ontwerpen in MailChimp kan je mij tevens toevertrouwen.
 • Productomschrijvingen die uiteraard helemaal SEO-geoptimaliseerd zijn, schrijf ik met plezier voor je.
 • Of misschien wil je wel een slogan voor je reclame. Ook daarmee kan ik je helpen.
 • Creatief schrijven doe ik al jaren voor de lol, dus als je zoekt naar korte verhalen of gedichten in de meest pure vorm en met de nodige absurde humor, dan zou ik even een kijkje nemen op mijn blog om te zien of mijn stijl je aanspreekt.
 • Een tekst vertalen van het Engels of het Spaans naar het Nederlands doe ik ook. Mijn ouders zijn Spaans, dus dat komt mooi uit. Andersom vertaal ik ook van het Nederlands naar het Spaans en Engels, omdat ik de beroerdste niet ben.
 • Als laatste kan ik ook je bestaande teksten voor je corrigeren, redigeren of geheel herschrijven.

Journalistiek

 • Cultuurrecensies kan ik voor je schrijven over muziek, films en boeken.
 • Je wilt een persbericht schrijven, maar je weet niet precies hoe dit moet en waar je op moet letten? Stop met huilen, want dit kan ik voor je doen.
 • Of misschien heb je wel een heel tof idee voor bijvoorbeeld een boek, maar mis je de handigheid om het op te zetten. Ik kan dan fungeren als Ghostwriter.
 • Columns wil je? Waarom the hell ook not. Ik schrijf ze met de nodige humor. Of ik laat de humor totaal weg. Net wat jij wilt.

Tekstschrijver gezocht

tekstschrijver gezocht copywriter Orlando Ruiz de Fez Media SEO social media, storytelling, creatief schrijven, blogposts, vertalingen spaans engels nederlands, nieuwsbrieven, recensies en bestaande teksten redigeren corrigeren

Laat je niet afleiden door mijn hoofd/baard. Ik kan wel degelijk schrijven.

Je ziet het: de mogelijkheden lijken bijna eindeloos. Dus vraag je je af of ik iets voor je kan betekenen? Googelde je laatst toevallig op de zoekterm tekstschrijver gezocht? Wil je een copywriter met een soort van humor? Of iets heel anders?

Aarzel dan niet en neem even contact op via info(at)orlandoruizdefezmedia.nl of stuur mij een berichtje via Facebook.

En misschien zitten we binnenkort dan wel gezellig aan een tafeltje met een kopje warme chocomelk, koffie, thee of een andere versnapering om uit te vogelen of we iets voor elkander kunnen betekenen.